Szolgáltatásaink

Szállás

Szállás igényes és kulturált Provanci stílusi és hangulatú épületekben történik. Két ágyas szobák, jól felszerelt konyha, toillet, fürdőszoba, légkondi, hűtőgép, étkező helység valamint televízió található a házban és bátran mondhatjuk szinte minden igényt kielégítő maga a szállás. A kertben úszómedence – májustól októberig – pálmafák és idilli környezet a pihenni és horgászni vágyó vendégeinknek! Képek a szállásról a környezetről valamint a folyóról a galériában megtekinthetőek!

Horgásztúra

A horgásztúrák nálunk szombattól szombatig történnek! Természetesen ettől lehet eltérni de ez megbeszélés kérdése. Maga a horgásztúra két csomagból áll! Az első pakk az a normál egyéni horgászatot kedvelőknek szól.

A csomag tartalma:

8 nap 7 éjszaka igényes szálláson, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával és értelemszerűen toillettel. Motorcsónak /HY5.0 a hajótest 10,15, 20 LE HONDA motorokkal amelyek tökéletes állapotban vannak és folyamatosan szervizelve / igény szerint elektromos motorral kiegészítve. Teljes körű asszisztencia és információs segítség! A csónakok két fő részére ideálisak a horgászathoz, de lehet parti opcióit választani aki esetlegesen nem annyira szereti a himbálózást. Árban nem jelent különbséget. Ezt a csomagot a két és négy valamint hat fős csapatok kedvelik. A csónakokhoz jár elektromos motor és akkumulátor is. A töltés véget viszont ezt mindig be kell hozni a házba. Sonart – halradar – mindenki a sajátját hozza magával!

Ennek a csomagnak az ára:

650eur/fő

Az ár nem tartalmazza a horgászengedélyt, ennek az ára 33eur/fő/7 nap

A második csomag tartalma:

8 nap 7 éjszaka igényes szálláson, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával és értelemszerűen toillettel, 6 nap privát túravezetéssel, jól felszerelt guide hajóval, teljes üzemanyag költséggel, horgász engedéllyel, reptéri transzferrel valamint horgászfelszerelés is biztosítva.

Ennek a csomagnak az ára:

1800eur/fő de ha két horgász jön és igényli ezt akkor kettőjüknek 2000eur/2fő azaz 1000eur/fő

Bárminemű kérdés vagy információ lenne kattints a kapcsolatra és visszahívlak vagy írok.

Last Minute Akció

Jelen pillanatban nincs ajánlat


KIEMELT AJÁNLATOK

Friss és egzotikus tenger gyümölcsei a helyi piacról

Mikor: minden vasárnap délben

Vezetett túra a környék természetes és kultúrális szépségeinek megtekintésével

Mikor: igény szerint

Privát harcsa és tengeri horgász túra

Mikor: igény szerint